divendres, 2 de maig del 2014

Preparats, llestos.... JA!

Bon dia a tots i a totes. Aquesta setmana hem començat amb la primera part del projecte que consisteix en la recerca d'informació per poder-vos mantenir informats de les notícies més interessants que puguem trobar. Ja tenim les comissions formades i cada grup s'ha posat en un ordinador a buscar, segons la comissió a la qual pertany, informació del tema. Hem donat una plantilla als alumnes per seguir el guió literari i tècnic am 4 apartats: l'alumne que parla, el diàleg que utilitza, l'efecte sonor i la durada aproximada del que dirà.
Hem utilitzat les hores d'informàtica per la recerca d'informació a la xarxa. Hi han dos grups partits i per tant les comissions quedaven dividides: és un avantatge i a l'hora una dificultat. Un avantatge perquè ens permet avançar la feina el doble de ràpid i una dificultat perquè els grups s'han de posar d'acord per anar en la mateixa línia abans de dividir-se.


 

 

 



Aquí teniu diverses fotos del procés de recerca. Podem veure els nens agrupats per comissions. No hem donat cap pauta o indicació per buscar la informació perquè han de ser ells mateixos els que sàpiguen arribar al contingut que els interessa i allà on els interessa.

En breus començarem a gravar, ja tenim les falques que obriran el nostre programa!

Som-hi amb Ràdio Cassià!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada